joi, 20 iulie 2017

Hokejoví majstri z Litvínova začali trénovať aj s Hořava. ale mladším

Ale práve v realizačnom tíme došlo k veľkému tresku. Preč sú velebný asistent Miloslav Hořava aj vyzdvihovaný kondičný tréner Marián Voda. Klub nástupca zohnal, o fyzičku sa stará Ondřej Ježek a Rulíkovým asistentom sa čerstvo stal Ondřej Weissmann, dlhoročný pomocník u národného mužstva.

"Nazývam ho tréner-kolega," bráni sa slovu asistent sám hlavný kouč Radim Rulík; jeho ďalšom trénerom-kolegom zostal Jiří Šlégr, olympijský šampión a novo aj šéf predstavenstva klubu.

Weissmann u reprezentácie skončil v lete po rezignácii Vladimíra Růžičku, v Litvínove pôsobil u mládeže.Jeho pozíciu asistenta Reichlových juniorov v Litvínove prevzal Jindřich Kotrla. "A Ondra zostane ako metodický tréner, ktorý bude ostatné mládežnícke ko uča vychovávať a učiť," ozrejmil Kysela.

Nový trénerský pomocník dostane na starosti beky, čo mal v gescii aj Hořava. "Miloša poznám, obranu bet365 veľa zlepšil. Nadviazať na neho nebude ľahké, "uvedomuje si Weissmann; s Rulík čoby asistenti slávili titul majstrov sveta 2005.

bet 365 Hořava staršie si odskočil na rok do Švédska na skusy. "Keď niečo povie, platí to. Takže som sa ho ani nepokúšal nepřemlouvat.On je povaha, že aj keby ste položili na stôl zlatú tehlu, rovnako by rozhodnutie nezmenil, "tvrdí Kysela.

Litvínov posilnil slovenských brankár Jaroslav Janus, má nahradiť Pavla Francúza, ktorý zamieril do Čeľabinsku. Verve čoskoro podpíše zmluvu so skúseným útočníkom Milošom Hořava mladším, synom exlitvínovského asistenta. Objavil sa už na úvodnom tréningu. Majstrom pomáhal počas v play-off, teraz ukončil kontrakt v Kladne. "Nechcem povedať, že nahrádza Ručinského, ale jeho miesto áno. Ľavé krídlo potrebujeme, "povedal Rulík.

Olympijský šampión Martin Ručínský odťal kariéru a všetci v Litvínove tuší, že bet365 bonus už ho neprehovorí ani v prípade núdze. "Odišiel kráľ," povedal generálny manažér Kysela.Hoci ďalšie superstar Jakub Petružálek ešte v KHL nikde nepodpísal, Kysela neverí, že by zostal. "Dávam tomu len 10 percent."

S Litvínovom sa bude pripravovať aj 22-ročný talentovaný slovenských útočník bet365 stavky Richard Mráz, po zranení zatiaľ trénuje mimo ľad.


Naposledy nastrieľal v Nitre 17 gólov za sezónu, v KHL nazbieral 11 štartov za Lev Poprad a Slovan Bratislava.

V prvom prípravnom zápase obhajcovia titulu v piatok 7. augusta hostí Znojmo, na prelome augusta a septembra sa predstavia v lige majstrov, v ktorej ich čaká meranie s francúzskym Grenoblom a fínskym Blues Espoo.

bet365 mobil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu