joi, 13 aprilie 2017

Walese Warren Gatland lambasts načasovanie, smiešne 'World Cup bazéna remízou

Vlašský tréner Warren Gatland odsúdil "smiešne" rozhodnutie nakresliť bazény Svetového pohára v roku 2015 takmer pred troma rokmi. Anglicko sa stalo najväčšou obeťou v histórii Svetového pohára, Twickenham porazí proti Walesu a Austrálii.A Gatland, ktorého tím prišiel do Weybridge večer predtým, než sa rozhodca proti Austrálii rozhodol o budúcom sobotňajšom víkende, rozhodol, že sa nestretne. "

" Vedeli sme, aké ťažké bude táto skupina hneď od začiatku, Anglicko, Austrália a sami seba, pretože Fidži sú tiež tvrdým návrhom, "povedal. Päť hlavných dôvodov, prečo Anglicko opustilo vlastné majstrovstvá sveta skôr Čítajte viac

" Myslím, že ak by Fidži bol vo Unibet-Otvorte si účet dvojici Ostatných skupín by sa kvalifikovali aj na štvrťfinále.Bolo to nielen skupina smrti, ale skupina z pekla, v podstate pre nás pre všetkých.

"Každý robí niečo o prvom vlasti usporiadať Svetový pohár prísť na štvrťfinále ale hlúposť, ako všetci vieme, je, prečo bol Svetový pohár žrebovaní vykonané pred tromi rokmi? To je jednoducho smiešne, pokiaľ ide o mňa.Keby sledovali futbalový modelu, potom by sme neboli v tejto pozícii.

"Existujú aj ďalší ľudia mimo túto ktorí potrebujú, aby sa pozrieť na seba a prečo tieto rozhodnutia a máte ľutovať ľudia zapojení a kto to ovplyvnilo.


"displej týčiaci Joe Launchbury sa mu stavajú do rámu, aby budúci kapitán viac

Anglicko 33-13 strata pr e Austráliu znamená, že je ich najhorší výkon Svetový pohár .

Gatland povedal: "Austrália urobila nám obrovskú priazeň, ale cítil som sa 15-20 minút ísť, bolo to ako sedieť v (autobusy), box sám, pretože sa prechádza emóciami čo tréneri robia.

"otočil som sa a povedal svojej žene, že to, čo sa stane v najbližších 20 minútach sa menia ľudské životy, či už je to naša, alebo osoby zapojené s Anglickom.Musíš dať veci do perspektívy.

"Je skvelé, že sme sa kvalifikovali, ale máte pocit, pre ostatné osoby zapojené do iných tímov, pretože tam je obrovské množstvo v stávke. . Je to rodiny a živobytie a všetko, čo druh vecí "

Na otázku, či mal sympatie k Anglicku pod paľbou trénera, Stuart Lancaster, Gatland povedal:" Presne tak.Za to, čo urobil, keď prevzal prácu, pokiaľ ide o disciplínu on vštepil v tej strane, a ako sa jeho hráči správajú, mám obrovské množstvo rešpektu za to, čo sa done.Stuart Lancaster prepadnem jeho neschopnosť zlepšenie základných potrieb anglickej viac

"Ak Stuart sa dostať príležitosť pokračovať, to je potenciálne obrovský moment pre neho ako tréner a bude obzerať na skúsenostiach svetového pohára a šiestich národov , kde on bol tak blízko. Tieto skúsenosti umožnia mu lepšie tréner a poučiť sa z porážok a zlyhania skôr než úspechov.

"Tam bolo niekoľko momentov brilancie z Austrálie. Sú vždy schopní robiť to.Hriech-Binning (z anglického fly-polovicu Owen Farrell) bol obrovský bod v hre. Keď Anglicka sa vrátil a začal sa presunúť loptu, dali Austrálii pod určitým tlakom. . Na 20-13, hra bola v rovnováhe "

Na otázku, či sa cítil Lancaster by mala pokračovať ako tréner Anglicka, Gatland povedal:, To nie je moje rozhodnutie '

Wales. teraz ísť naplno k víťazstvu nad Austráliou - stratili 10 testov v rade proti Wallabies - s vedomím, � �e víťazstvo v skupine je nastavená tak, že znamená štvrťfinále proti Škótsku alebo v Japonsku, zatiaľ čo pokračuje ako finalisti pravdepodobne znamená posledný -eight schôdzku s Južnej Afrike.

"vždy, že viera v čate, že sme dosť dobrý, aby kvalifikovať.Nie, že by nás niekto veril, ale my sme stále hovoriť ľuďom, ako tvrdo sme pracovali, "povedal Gatland.

" Nechali sme si, že by sme prešli nejakú bolestí, a my sme zvládli brilantne s zranenia, ktoré sme boli zaoberali s. Ako družstvo sme preukázali jednotu a sebadôveru a skutočný charakter. Že tam bol pre nás od prvého dňa.

"Mnoho ľudí nás odpísaný a my sme preukázali, že charakter, keď sme pod tlakom."

Unibet-Bonus čaká na Vás

Un comentariu:

  1. Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil k svojmu manželovi do môjho života, chcem ľuďom vo svete povedať, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravdivé, nazýva sa Baba osagiede, On pomohol nedávno kontaktoval môjho manžela, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil k Wisemanovi, vrhol kúzlo lásky a môj manžel, ktorý povedal, že nemá so mnou nič spoločné, zavolal mi a prosil ma. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akúkoľvek pomoc, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečba všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúziel tehotenstva, teraz sme veľmi spokojní s našimi vlastnými. Wiseman si uvedomí, koľko ju milujeme a potrebujeme. Táto osoba je pre skutočné a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a my veľmi dobre v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte nejaký problém s trvalým riešením
    email: doctorosagiede75@gmail.com
    WhatsApp: +2349014523836

    RăspundețiȘtergere