sâmbătă, 15 aprilie 2017

Rómovia drží Manchester City po tom, čo sa Francesco Totti stane najstarším strelcom

Stalo sa opakujúce tému Manchestru City ťažkom a veľmi neuspokojivé Champions League príbeh, a čím dlhšie to ide ďalej tým ťažšie dojem stáva tímu snažia vedieť, čo robiť, aby ju správne.

< p> Ide o štvrtý po sebe idúce sezóny sa im nepodarilo vyhrať svoj prvý domáci zápas v súťaži a hoci škoda, nie je ťažké, je už zrejmé, že oni by mohli musieť znova vymyslieť sami, ak ich posledná európska kampaň nebude aby sa stal ďalším spravená zážitok.

a klub s ich ambície, musí byť znepokojený ich nedostatkom pokroku, a to by teoreticky bolo horšie vplyv na mysli, dlhé pasáže, kedy Roma, vycítil zrani teľnosť strane obrany domácich, pohyboval loptu účelne a hrozil im pin späť.Obe strany by mohli uvažovať o možnosti vyhrať zápas, s Manuel Pellegrini tím aspoň vykazuje určitý neskoré dynamiku, ale Rómovia vyzeral ako guľatejší strane a pretrvávajúce dojem z mesta bol jeden z deja vu pre každého, kto nasleduje ich ťažkosti v Európe od roku Abu Dhabi peniaze hrnuli.

Kolektívne, oni sú ešte stále vysporiadať sa s touto konkurenciou, ale individuálne, je to tím s taškami skúsenosti na najvyššej úrovni.Na základe toho, že nie je úplne sčítať, ako môžu vyzerať tak surové niekedy.

Mali skorú prielom tu poskytnutých Sergio Agüero je trestom štvrtej minúty, ale to netrvalo Roma dlho krútia hlavami jasná a plne zaslúžili Francesco Totti je ekvalizér v jej priebehu prvého polroka. Facebook Twitter Pinterest

Totti, s jedným elegantnou šušťanie jeho pravej topánky, prevzala od Ryan Giggs v tú c hvíľu ako najstarší hráč, po dobu 38 rokov a tri dni, aby skóre v Lige majstrov.Mohol by to byť štíhla postava starý, balenie pár kíl v týchto dňoch, ale jeho istota na dotyk a chápanie priestoru, je tam stále, zatiaľ čo všetky poprednými hráčmi mestských sklamaný, na rozdiel od náhrady James Milner.

< p> sú nepárne momenty naozaj keď sa rutinné gule hrané do Bet365-Podrobnosti tu nôh Agüero a vráti nepríjemnú off jeho holene a do konca, tam boli známky tetchiness medzi stúpencami v domácnosti stojí pri Yaya Touré urobil ďalší stratený pas.

Totti bola radosť sa pozerať v čase, a to bolo krásne nameraná čip, s vonkajškom pravej nohy, zdvihnúť loptu takmer nonšalantne cez postupujúcou Joe Hart na ekvalizéra.Gervinho prevádzkovaný s rýchlosťou a priamočiarosťou, ktorá bola vidieť iba krátko počas jeho dní na Arsenal a Radja Nainggolan, belgická, hrá s obratn osťou a inteligenciou, o čom svedčí prihrávky, ktorá opustila Totti beží jasné svojho cieľa.

Roma ukázal, prečo vyhral všetkých päť svojich zápasov v Serii a a prešiel loptu, aby sme použili slová trénera Rudi García, s "osobnosti a neuveriteľné dospelosti."

Všetky rovnaké, analýza výkonnosti City by nemala prehliadať skutočnosť, to bol tím Roma postráda svoju obvyklú brankára a obaja ich prvou voľbou stredo-polovičky, a nesmieme zabudnúť ani značný vplyv Daniele De Rossi a Kevin Strootman v strede poľa.Ich understudies všetci si viedol obratne ale bolo rozumné očakávať City hrať s väčšiu kontrolu jednou Maicon mu trčali ľavú ruku zvrhnúť Agüero jeho trest.

prekrývajúce beží Maicon spôsobil jeho bývalý klub dostatok z problémov, ale to bolo trochu neuvážený brániť, ktoré by sa za normálnych okolností očakávať od hráča s jeho bohatými skúsenosťami. Bola to jasná penal ta a mesto bolo tiež právo si myslieť, že by mal ešte jednu pred polčasom, kedy Jesús Navas kríž vrátil z ruky grécky obranca Kostas Manolas.

Napriek tomu bolo zrejmé, príliš , že Pellegrini nebol ten incident, nehovoriac raz.Namiesto toho hovoril potom o frekvencii, s ktorou prejde zablúdil a uznal, že hrá aj Agüero a Edin Džeko mohli prispieť k tomu, ako oni boli často outnumbered v strede poľa.

Maicon udrel skoré výstrel proti brvno a Gervinho je rýchlosť a prchavosť bol význačný rys. Milner úvod na úkor Navas sa priniesť nejaké ďalšie impulz ale problémy domáceho tímu boli rozšírenejšie. Ich tempo bolo zlé a bolo nezvyčajné vidieť ich ďalší útočiace hráčov, šéf medzi nimi Touré, bojujú spoločne na formulár.

Bolo dosť povzbudiť Rómov a ako sa hra išla na neho bol rastúci pocit predtucha zaplavovať domovskej stánky.Mesto už pokúsili vyrobiť atmosféru v nasledujúcich nocí, st mievanie pri výkope a projektovanie obrie Blue Moon cez jednu z tribúny.


Rutina bolo zrušené a je to podivne tlmené dav, keď sa jedná o súťaž klub chce objať.

Hart bol trestuhodný malého napriek tomu rozhodujúci sklzu, keď prišiel z jeho goalline, aby sa pokúsili zachytiť loptu pred Totti sa vyrovnáva ale brankár City darilo inak a Pellegrini bol potom oprávnene pýtať, koľko miesta bol bývalý Italy medzinárodnej uvedený. ​​

Frank Lampard bol spôsobený aj on, ako Milner, zdalo sa dychtivo zdvihnúť tím, testovanie brankára Lukasz Skorupski s namáčanie 25-yard pohon.Zatiaľ Rómovia mali svoje šance, a tam bol náznak zúfalstvo v tomto neskorom závane z mesta tímu, opäť hľadal odpovede.

Bet365-Registrácia zdarma

Un comentariu:

  1. Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil k svojmu manželovi do môjho života, chcem ľuďom vo svete povedať, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravdivé, nazýva sa Baba osagiede, On pomohol nedávno kontaktoval môjho manžela, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil k Wisemanovi, vrhol kúzlo lásky a môj manžel, ktorý povedal, že nemá so mnou nič spoločné, zavolal mi a prosil ma. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akúkoľvek pomoc, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečba všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúziel tehotenstva, teraz sme veľmi spokojní s našimi vlastnými. Wiseman si uvedomí, koľko ju milujeme a potrebujeme. Táto osoba je pre skutočné a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a my veľmi dobre v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte nejaký problém s trvalým riešením
    email: doctorosagiede75@gmail.com
    WhatsApp: +2349014523836

    RăspundețiȘtergere