marți, 11 aprilie 2017

Bude America nakoniec objať Serena Williamsová?

Ale Serena Williams zdalo sa, takmer beznádejný. Nad ním, dokonca. 33-ročný hovoril, ale povedal malý, zručnosť, ako jemne vyladené a povrchné ako zbrane-stupeň groundstrokes ktoré tlmené a zníženej tri generácie hráčov svetovej triedy na ženskom tenisovom turné i-Rans bojujú svojimi kúskami , Po všetkých tých rokoch, ona zostane súčasne priehľadný a nepoznateľný.

"Ja naozaj nemám veľa v stávke," povedal záležitosť vecne 21-krát major šampiónov. "Byť tu je príležitosť obhájiť svoj titul.Milujem víťazstvo tu, som rád hrá tu, a to je všetko, čo chcem urobiť, "Čokoľvek poviete

Počas budúceho štrnásťdňové Williams - .. Už brániace ho Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open šampión - sa bude snažiť, aby sa stal prvým hráčom od Steffi Grafová v roku 1988 na zachytenie každej zo štyroch základných fakt tituly tohto športu v jednom kalendárnom roku. Ďalšie výhra tu by sa pohyboval jej úrovne s 22 hlavných šampionátov Grafová - rozpoznaný metriku veľkosti. Stávkové Betclic-Zobraziť viac kancelárie ju rovnomerne inštalovaný ako šanca-on favourite.Andy Murray očakáva nečakané od Nick Kyrgios na US Open Celý článok

Či už vyhrá ona je takmer bezvýznamná.Diskusia sa už či Serena je najväčší niekedy ženský tenista - iste, že je alebo čoskoro bude - ale vstupný bod do svojho širšom slova zmysle v spoločnosti straší od začiatku rasovú divízie. Černoška Svedok Jehovov z Compton sa stal finančne nezávislý prepísaním rekordný knihu športu prevažne vo vlastníctve, hral a sledova lo vyšších vrstiev bielych ľudí.

Je to dôkazom vytrvalosť v tvári antagonizmus, odpor, výsmechu a bigotnosť, ktorá nasleduje každý krok na ceste. Avšak zatiaľ čo Serena na mimosúdne veľkosť je nesporné, že zostane niečo chýba, že je oveľa ťažšie zachytiť.Ona zostane v Spojených štátoch podivne nedocenená aktíva

Komplikované je slovo bežne používa na opis Serenina vzťah s americkými fanúšikmi -., Ktorí sledovali ju vyvíjať od Clinton éry obrazoborcov zo stredného obdobia osamelého vlka na dnešné levice v zime - ale sotva ju pokrýva. Snaží rozbaliť prečo Najväčší ženský tenisový hráč niekedy je stále predmetom kritiky niekoľkých špičkových víťazov v každom športe už absorbovaného je niečo úplne iné.

The US Open, náhodou alebo inak poskytol zázemie pre viac zásadné dejové body kariéry Serenina než akýkoľvek iný turnaj.Tam bol nezabudnuteľný 1999 prielom ako 17-r očný Phenom: skalpy veľkých majstrov Kim Clijstersová, Conchita Martinez Monica Seles a Lindsay Davenport a následne získavať si potom všetci-podrobovať Martinou Hingis poraziť Venus na prvý grandslamový rodiny majstrovstiev. Tam bol zápas 2004 proti dav obľúbené Jennifer Capriati, ktorý ju videl olúpili za denného svetla - stretnutie Prisúdené ohlasovať zavedenie linky, volanie technológie. Nick Kyrgios:, Ospravedlnil som sa. Či už to prijal alebo nie, to nie je môj problém'Více

Potom dvojica poľutovaniahodné udalosti, ktoré videli Serena vypískán energicky at the major len hral na americkej pôde.Ona slovne vyhrážal Čiarový rozhodca počas roka 2009 v semifinále sa Clijstersová, potom bol odsúdený na slovne zneužívať sedačkovou rozhodcu pri výpadku šoku na Sam Stosurová vo finále 2011. To bol Serena ako Kanye :. Mučenie učenec živelný, hlučný a bez pokory

Od tej doby, ona temperované svoje emócie a pritom Flushing Meadows jej ihriska.


Čísla sú desivá: tri turnaje, tri tituly, dve sady klesla v 21 zápasoch. Keby činí štyri rovno za dva týždne čas, bude sa byť prvá osoba, muž alebo žena, na výhru to siedmy čas.

Zdá sa, že až príliš ideálny pre Serena zaškrtnúť osamelý nekontrolovanou krabici na jej životopis tu.Ak bude nakoniec byť široko objal ako americký hrdina zostáva menej istý.

Dvadsať štyri dni pred Serena zachytil jej šiesty titul vo Wimbledone, 21-ročný biely muž vošiel do Emanuela africkej metodistickej biskupskej kostol v centre mesta Charleston a zavraždili deväť čierne veriacich.V stredu - deň pred Williams dorazil na Billie Jean Kingová Národné tenisové centrum pre neoficiálny začiatok jej názvu obrany - Virginie novinár a jej kameraman boli postrieľaní z rady z bezprostrednej blízkosti na živom televíznom vysielaní pred strelca, černoch neskôr sa obrátil zbraň proti sebe

Príliš často v Amerike sme učení k boju ako abstraktný pojem :. Birmingham, Selma, Montgomery ako referenčné body do minulosti ako ďalekej ako Bull Run alebo Valley Forge. Pozrite sa okolo seba: bitka sa odohráva priamo pred nami. Športové nám ponúka únik z šialenstvo na okraji, ale nie sú oslobodené od neho.Ani náhodou

čierny atlét v Amerike typicky vhodený do jednej z dvoch kategórií :. Na jednom konci nekompromisné a rezervovaný (Jack Johnson, Jim Brown, Dick Allen), na strane druhej milovaný a korporátne schválené (Sugar Ray Leonard, OJ Simpson, Reggie Jackson). Vlajka mávanie George Foreman alebo päste zaťaté John Carlos a Tommie Smith.

Je Serena zvedavý kolísanie medzi týmito dvoma pólmi, ktorý zanechal svoju identitu v americkom športovom panorámu neisté dlho potom, čo jej odkaz predčil primeranú Assail. Nejstrašidelnější časť?Vzhľadom k tomu, jej súčasná podoba nie je hovoriť, koľko vyšší pôjde.

"Ak sa to tento rok nevyjde," povedala vo štvrtok povedal s ironickým úsmevom: "Ja samozrejme bude tu budúci rok a majú ďalšiu šancu. "

The Wimbledon triumf robil Serenu najstarší hráč vyhrať grand slam titul dvojhry v otvorenej ére. Ona teraz vyhral major v jej mladistvom veku (jedna), 20s (12) a 30. (osem, záznam). Pozoruhodné je, že ona je vyhrávať major rýchlejším tempom, ako inokedy: obaja úverov vedením svojho trénera, Patrick Mouratoglou a jej neúnavnú pracovnú morálku.Míľniky sú svišťanie minulosti a históriu rozmazaniu.

"Vždy je tu ďalší rekord," uvažovala. "Vždy je tu ďalšia osoba dohnať alebo odovzdať."

Až tam nie je. Mala by dokončiť Grand Slam na Flushing Meadows a ťahať úroveň s Graf, iba značka Margaret súdu z 24. zostane.

"Nem� �žem tu sedieť a hovoriť [Som najväčší]," povedala. "Ale môžem tu sedieť a hovoriť, že som najlepší hráč, že som bol schopný byť. Ja čítal čísla a ja vidieť čísla. Verím, že tieto čísla. Myslím, že rôzne generácie a rôzne časy majú rôzne majstrami, majú rôzne velikánmi, majú rôzne úrovne hráčov.Je to naozaj ťažké porovnávať jednu generáciu do druhého, generáciami niekoľkými rokmi. Veci sa menia :. Energia, technika, technológie, "

V roku 2011, kedy Williams potvrdzuje trpela hematóm a pľúcna embólia, neexistuje žiadna záruka, že by niekedy hrať na elitnej úrovni znovu, nieto v stratosfére výšky ona dosiahla. . Odvtedy Williams zaznamenala rekord 258 do 21 zápasov, je 81-9 ochrannú známku päťky a osem grand slam tovaru s 8-1 záznam v finále

Ale to veľkolepé tretí akt - ten predurčený postaví ju od seba - bol definovaný ako veľa odvolanie pre verejnosť prospech ako nepravdepod obné win rate.Mala by to nikdy nepriznal, ale je to skoro, ako keby to zaujíma, ako si ich pamätal za naprostej dominanciu.

Akonáhle je hyper-zameral rogue bez zjavného záujmu o nadväzovanie priateľstva, Williams Geeks sa s Caroline Wozniacki a prezrádza jej oceľový herné tvár overshares na sociálne médiá.

a samozrejme Serenina návrate v roku marca do Indian Wells, na turnaji jej bojkotovala 14 rokov vzhľadom k trýznivé rasovej epizódu v roku 2001, ktorá videla teenager vypískán nemilosrdne celý štadión fanúšikov.V marci sa šokoval tenisový svet tým, že oznámi svoj úmysel hrať turnaj, citovať Nelson Mandela slová a činy odpustenie a využitie oznámenia na kanál dary iniciatívy Equal Justice, Alabama trestnej justície skupiny.

iba v Amerike mohlo Serena Williams stať. . Iba tu mohlo by to najmä zvláštna zmes štýlov, odhodlanie a hrany mať podobu

Originálny príbeh teraz viac ako dve desaťr očia na číta ako vysoký príbeh, priadze príliš poburujúce, aby to bola pravda: otec kanál -surfing pred príchodom cez tenisovom turnaji, omráčený pri kontrole $ 40,000 odovzdal víťazovi, oči sa rozšíri na vízii príležitostí pri slabej žiaru rúrky.Tie slová sa rozľahol Richarda Williamsa hlavou: "Budem mať dve deti a dať ich do tenisu."

Venus bolo 10 a Serena bolo deväť, keď Richard - to nenapodobiteľný zmes Don kráľa ambícií a Bundini brown mystika - najprv vyhlásil Venus bude No1 na svete. Serena uistil, by bolo ešte lepšie. Jedného dňa budú hrať medzi sebou o titul vo Wimbledone. Bol prepúšťaní ako donkichotský Loon. Ale v dobe, každý posledný predpoveď, každý nemožne bombastické proklamácie, sa stal skutočnosťou.Keby nič iné ho predkus.

Má stiahnutý z koučovania úlohy obsadil čoskoro v kariére dcér, napriek tomu nie je zabudnutá. "Myslím, že môj otec je pravdepodobne najlepší tré ner vôbec, pretože ak hovoríme o číslach, má veľa a on mal len dvaja hráči," povedala Serena. "Predstavte si, že mal tri."

Snáď najviac orientačná značka jej dokonalosti je, ako junior Williams sa zdvihla hru proti najlepším jej éry, vyklízí heavyweight divízie športu s nemilosrdné efektivity.Zoberme si jej záznam head-to-head proti ostatným hráčom, ktorí strávili čas v No1 v uplynulom desaťročí: Viktoria Azarenková (16 výhier, 3 porážok), Wozniacka (10-1), Jelena Jankovic (10-4), Clijsters ( 7-2), Dinara Safina (6-1), Ana Ivanovic (8-1), Amélie Mauresmo (10-2) a Lindsay Davenport (10-4). Iba ju držal Justine Henin (8-6) blízko, ale nie bez absorbovať niektoré jednostranné bitie.

Ďalej je tu zvláštny prípad Maria Šarapovová (18-2), jediný ďalší hráč Serena je éra dokončiť kariéru grandslamový. Serena vyhrala 17 priame stretnutia v súperení.Tak dokonale robí štylistické matchup priazeň Serena, tak dôkladne, je jej lockjaw stisk Šarapovová psychiky, že možno povedať, že Šarapovová sa nikdy poraziť Serenu - aj keď Serena prehrá. Ona je tak najväčším front-bežec a bližšie v športe. Facebook Twitter Pinterest Šarapovová hovorí, že chce zmariť svetová jednotka Serena Williamsová kalendára grandslamový

Teraz je na dosah najvyššej úspech v tenise, a to oveľa ďalej od hory.Ona je prekročenie športová minulosť Michael Jordan, Wayne Gretzky a Lionel Messi do rarified vzduchu Muhammada Aliho, Wilma Rudolph a Jackie Robinson. "Len som vyrastala sa snaží byť najlepší, čo som mohol a robiť to najlepšie, čo som mohol," spomína. "Pracoval som tvrdo za všetko."

Význam Williams robiť histórie na Flushing Meadows by bol nepopierateľný, ale nemenej presvedčivé meta-dráma bude, či Američania nakoniec objatie tohto hrdinu za to, čo je: Naša Serena.

Betclic-Registrácia zd arma

Un comentariu:

  1. Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil k svojmu manželovi do môjho života, chcem ľuďom vo svete povedať, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravdivé, nazýva sa Baba osagiede, On pomohol nedávno kontaktoval môjho manžela, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil k Wisemanovi, vrhol kúzlo lásky a môj manžel, ktorý povedal, že nemá so mnou nič spoločné, zavolal mi a prosil ma. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akúkoľvek pomoc, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečba všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúziel tehotenstva, teraz sme veľmi spokojní s našimi vlastnými. Wiseman si uvedomí, koľko ju milujeme a potrebujeme. Táto osoba je pre skutočné a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a my veľmi dobre v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte nejaký problém s trvalým riešením
    email: doctorosagiede75@gmail.com
    WhatsApp: +2349014523836

    RăspundețiȘtergere