miercuri, 12 aprilie 2017

Rugby World Cup: Twickenham vzrušuje na premiére

Udalosť účtovaná ako šport je najdôležitejšie, pretože William Webb Ellis vzal loptu dostal sa na ceste s otváracím ceremoniáli uctil jeho 1823 pôvodu a nakoniec nervy usadzovacej win pre hostiteľa.

Anglicko 35-11 víťazstvo nad Fidži v takzvanej "bazéne smrti", ktorý tiež zahŕňa Austráliu a vo Walese v rámci svetla piatkovej noci priniesol opona hore na turnaji usporiadatelia dúfajú, bude nielen najväčšie a najlukratívnejšie Rugby World Cup, ale zatiaľ tiež z najviac vzrušujúcich a open.Two Mike Brown sa snaží pomôcť nervy Anglicka poraziť Fidži vo Svetovom pohári otvárač viac

v noci, keď bol striedavo miešania a nervové strúhanie, väčšina z 80015 prítomný pripojil k obrovskej nočných frontu pre vlaky a autobusy v mrholenie sebe dobre obnovovať masky úľavu, ale iste vedomý väčších testov prísť.

Napriek povzbudivým začiatku Stuart Lancaster strana zdalo sa, že stratí mapa pre obdobie druhej polovice a bol nakoniec . Radosťou objavovať so svojimi prvými bodmi

Tréner povedal hneď nato: "Bol to nervózny výkon a Fidži boli výborné.. Vieme, že musíme byť lepší ako "dodal kapitán Chris Robshaw:" Keď ste videl fanúšikmi to bolo neuveriteľný pocit. Boli sme celkom radi, že dostať to, čo sme chceli z hry. "

Ale keď sa človek v tomto zápase Mike Brown strelil svoj druhý pokus o noci s opustil osem minút sa vzdychy úľavy boli hlasnejšie než na zdravie.S finálnej hre hry, Anglicko nahradiť Billy Vunipola tiež prešiel k zabezpečenie ich konto pripísal bonusový bod, ktorý by mohol ukázať ako rozhodujúce.

Hra začala v atmosfére párty, ale s štvrťhodina vľavo na hodiny, Anglicko viedla iba o sedem bodov a tých, ktorí štedro zaplatil za svoje lístky boli hrýzť nechty

rozsah tohto turnaja. - 48 zápasy cez 13 miest viac ako šesť týždňov pred 2,4 milióna držitelia vstupeniek - zmenil na nepoznanie od Anglicku naposledy hostil v roku 1991.Organizátori tvrdia, že orgie spotreby a komercie sa však šíri evanjelium Rugby, aby novo obrátené a inšpirovať generáciu hráčov.

Premiér David Cameron, princ Harry a vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge boli všetci prítomní pre grand otvorenie.

bývalý anglický hráč, Will Greenwood, sľúbil "najviac príjemné, najobsiahlejší svetový pohár tam nikdy nebol." Facebook Twitter Pinterest Princ Harry oslavuje o pokus Anglicka.Fotografie: Russell Cheyne / Reuters

Ale slávnostné zahájenie, ktoré sa v portréte od princ Harry ako záhradník v Rugby škole, sprievod rugby legiend a obvyklých pyro techniky bolo viac šancí pre veriacich dopriať samotných.

Uprostred veľkého rozpočtu produkcie s ohňostrojom, Jerusalem, World v únii a Swing Low Sladké Chariot, obrie rugby lopta, ktorý mal núdzovo pristál do Twickenham trávnika ukázal, ako ďaleko v turnaji prišiel od svojho počiatky v roku 1987

princ Harry, ktorý zaplatil hold "základných hodnôt", ktoré sú nekonečne dovoláva okolo Twickenham, ukončil svoj prejav tým, že hovorí: ". sme pripravení. Hra na ".

Ale turnaj je väčšia ako Anglicko.Od očakáva, že dav na nábreží v Brightone tento víkend juhoafrických a japonských fanúšikov, pre obyvateľov Darlington, ktorí miešajú s favoritmi, Nový Zéland, usporiadatelia dúfajú, tržby 2,25 m vstupeniek bude prekladať do skutočného vlna vzrušenia v hostiteľských miest z Exeter Newcastle.

Twickenham bol zbavený svojej obvyklej britskej pretekárske zelené livreji, nahradený šokujúce ru žovej, zelenej vápna a tyrkysovú farbu schémy, ktoré pripomína v Londýne 2012 olympijských hier.

Podobne krikľavé známky boli použité v nádeji vyhnúť dopravný chaos s piatkovou výkopom pri konaní nie je známy pre svoju jednoduchosť prístupu, s fanúšikmi vyzval prísť čoskoro a vlnky obáv zakaždým meškanie vlaku bol oznámený.

Ďalšie vlaky boli umiestnené na cesty uzavreté a špeciálne autobusy predstavený na prevoz fanúšikov priamo na stanici Waterloo v nádeji vyhnúť sa zápchami.

Twickenham cíti to isté, ale inak.Parkovísk, ktoré zvyčajne dav s červenými nohavicami a červenými tvárami bola premenená na "Fan námestí" s fázou a veľkých obrazovkách a spolu s hráčmi a Lancaster, čo hovorí o preniknutie do euforické hybnosti Euro 96 a Londýne v roku 2012, bolo ich tam ďaleko viac maľované tváre a replika košele v dôkazu, ako je obvyklé. Nutnosť vrátiť aspoň 80 m £ do riadiaceh o orgánu World Rugby znamenal oko-zalievanie ceny hore k £ 715.

"Je to drahé, ale je to veľký rodinný deň von. Myslím, že je to raz za generáciu vec, rovnako ako na olympijských hrách. Je to o tom svet cítiť vítaní, "povedal Adam Sedlák Staffordshire, stojí ventilátora námestie s jeho syna Williama.Facebook Twitter Pinterest Mike Brown Anglicko vyhýba Peceli YATO Fidži.Foto: David Rogers / Getty Images

Boli vykonané pokusy, aby hra bola menej zastrašujúce k prisťahovalcom, sa vedie veľká obrazovka vysvetliť pravidlá a podľa slov World Rugby generálneho riaditeľa Brett Gosper, za " dumbed down "komentár k dispozícii prostredníctvom diaľkového slúchadiel.

Gosper, stojí v jednej z kavernóznych, špeciálne konštruovaných pohostinstvá apartmánov, ktoré stoja až 3795 £ na osobu, povedal, že turnaj mal potenciál Akcelerujte rast športu po celom svete.

Webb Ellis trofej nakoniec dorazil na Twicke nham, skryté vo vnútri tejto obrie ragbyovej lopty, po 100-dňové turné po Veľkej Británii a Írsku.

Medzi jeho poslednými zastávkami bol Haverstock škola v Camdene, chcel zdôrazniť, ako RFU chce použiť udalosť ako katalyzátor pre zvýšenie dosahu svojho všetkým školám programu 750 štátnych comprehensives od roku 2019.

Steve Grainger, riaditeľ RFU z rozvoj, povedal: "Bez ohľadu na výsledok, svet oči a oči krajiny sú na rugby.Vidíme to ako obrovskú príležitosť na zvýšenie povedomia a prinútiť ľudí dole do klubov. "

Pred štyrmi rokmi, anglickí hráči odkulhal domov z Nového Zélandu v hanbe po prehliadke utápa v disharmónii, trpasličí hádzať a opité vyvádzanie , Hierarchiu zostúpil do jedného zo svojich obvyklých záchvaty blazercide.Rugby Svetového pohára 2015 elektrárne rebríčku: Nový Zéland na vrchole v kick-off | Gerard Meagher Viac

Medzi nimi Lancaster a Ian Ritchie sa RFU gene rálny riaditeľ, odvtedy refashioned obraz anglickej rugby a úspešne prestavaný hrdí na košeli.Zatiaľ to ako oni, a relatívne nezrelý Anglicka tím, vedia, že budú posudzovať na základe týchto šiestich týždňov.

Bolo cestovné problémy po zápase, kedy boli najhoršie obavy organizátorov realizované a stanice Twickenham bol uzavretý, údajne kvôli osobe na koľajniciach. Ako dlhé fronty vybudovali organizátori pokúsili trasy davy na kyvadlové autobusy do Richmond stanice a Waterloo miesto.

Zápas už dokončil neskôr, než sa očakávalo vzhľadom k niekoľkým veľkým oneskorením, zatiaľ čo rozhodca čakal na rozhodnutie o použití prehranie video systém, čo je pravdepodobné, že bude spustený téma debaty v celom turnaji.


Un comentariu:

  1. Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil k svojmu manželovi do môjho života, chcem ľuďom vo svete povedať, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravdivé, nazýva sa Baba osagiede, On pomohol nedávno kontaktoval môjho manžela, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil k Wisemanovi, vrhol kúzlo lásky a môj manžel, ktorý povedal, že nemá so mnou nič spoločné, zavolal mi a prosil ma. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akúkoľvek pomoc, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečba všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúziel tehotenstva, teraz sme veľmi spokojní s našimi vlastnými. Wiseman si uvedomí, koľko ju milujeme a potrebujeme. Táto osoba je pre skutočné a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a my veľmi dobre v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte nejaký problém s trvalým riešením
    email: doctorosagiede75@gmail.com
    WhatsApp: +2349014523836

    RăspundețiȘtergere