miercuri, 13 septembrie 2017

Super Start, Pilar örült, miután a győzelmi célokkal díjazott

"Super Start, egy pillanatig élvezhetem, de ez nem jelent semmit. Nos én és az egész csapat kell tekinteni a következő játékok, „Nelita a felhők veterán, aki szolgált Litvinov években 1999 és 2001 között még a 2009/10 szezonban.

Két nappal később, 39-éves védelem, amely a Anyang Halla bukása Koreában, eredetileg bet365 fogadási útmutatók Hübel vezetésével segítették, de el is törölték. Rendszeres céltáblát küldött Pavelka-nak, aki 2-1-ről 2: 1-re hívta fel a figyelmet. Klasszikus burgonya, a korong fél óráig repült a kapuhoz.Nem tudom, ha elé ugrott, és ment blokkolók, különben is, nem volt vidám lövés „mosolygott Tomáš Pavelka, izgatott az együttműködésben Pilar:" Öröm nézd meg! „

Nem tudott már Pilar spol. ünnepelni, mielőtt 5670 nézőt hárompontos győzelmet, de a kalózok megadta a játék során nélkül kapus 7 másodpercig, mielőtt a sziréna. Ruttovu lövés eltérített Kämpf.

"Ismét doplácali ott valahogy" mosolygott Chomutov asszisztens Petr Martínek. bet365 fogadási bónuszok A kalózok képesek a teljesítményre. "Nem csináltunk semmi különlegeset, csak azért, hogy elküldtük a korongokat a kapunak. Jó a nézőink számára, akik sokat jöttek, hogy letelepedtünk. És boldogok voltak "mondta Chomutov védő Jan Rutta.

Kezdőlap edző Radim Rulík panaszkodott:" Azt hittük, hogy már ukopeme.De elég, hogy enyhíti a védők voltak a jégen, sokáig, ami a végén a 3.


harmadban tükröződik. „< /p>

A beállított időben Litvinov Bet365 kifizetés hogyan megmentette több műtétek kapus Janus, majd ütött a másik oldalon. Hála Pilavernek. „A védő dobta a bet 365 mobil korongot golfákem, Lukes csodával határos módon elkapta. Aztán felvett, és volt egy csomó időt futni elütöttem „beszámolt hős ízlés. A rajongók elvetették a ovációt. "Itt vagyok otthon, Litvinovban tanítottak nekem jégkorongot játszani. Örülök, hogy itt vagyok. „

A két klub felhívta más erősítést.Chomutov támadó Rask Brno, amellett, hogy Litvinov Pilar AC indít két előre, exchomutovského Vesely Most és Kladno Strnad.

Verva, amely reagált a gyengélkedőre (Martynek, Nejezchleb, fekete és ezüst), valamint a hiánya Reichel Dufek, akik készülnek a vb 20 év.

bet365 élő fogadás

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu